SMS TAROT - FINANCIJE

Sms tarot financije je opcija kroz koju možemo dobiti uvid u vlastite mogućnosti i financijski napredak.

sms tarot financije

Sms tarot financije

Sms tarot financije je opcija kroz koju možemo dobiti uvid u vlastite mogućnosti i financijski napredak. Ova opcija ukazuje nam i na moguća ograničenja koja nas mogu blokirati i uticati destruktivno na financije.

Sms Tarot financije će nam pomoći riješiti pitanja iz oblasti financija. Možemo postavljati pitanja jednostavnog ili složenog karaktera, kao što su:

  • Hoću li imati više novca u narednom periodu?
  • Hoću li uspjeti dobiti povišicu?
  • Hoće li mi se umanjiti plaća?
  • Hoću li naći bolje plaćen posao?
  • Da li mi neko crnom magijom uništava financijski rast?
  • Zašto sam bio na gubitku?
  • Hoće li se moj financijsku uspjeh ponoviti?

Ovo su samo neka pitanja koja se odnose na područje financija u opciji sms tarot financije.
U tarotu postoje raznolike i mnogobrojne tehnike otvaranja na temu financija. Jedno od zanimljivih, ali vrlo detaljnih otvaranja je “Merkurova skala novca”.

Merkurova skala novca je tarot otvaranje koje nam kroz 13 karti i tri stadijima otvaranja govorio svemu što je vezano za samu suštinu novca.

Ovo otvaranja nam otkriva naše skrivene neprijatelje iza stubova sudbine kada je novac u pitanju, ali koliko ste zbog skrivenih neprijatelja do sada imali gubitke i štete zbog raznih spletki, laži, tračeva ali i upliva magijskih utjecaja.

Tarot karte se suštinski bave analizom problema, ulaze u samu srž stvari i pokazuju nam da nije sve onako kako mi vidimo, već da je moguća neravnoteža dobrog i lošeg, Yin-a i Yang-a.

Sms tarot financije nam omogućava da sagledamo kakav će nam period biti i shodno tome mogućnost da postavimo situaciju onako kako je to najbolje za nas. Kroz tarot otvaranje “Merkurova skala novca” pružiti će nam se uvid u daleku budućnost, financijska perspektiva i mogućnosti nove novih načina zarade.

Sms tarot financije je naš financijski vodič i savjetnik na putu do uspjeha.

Za SMS savjetovanje pošaljite poruku sadržaja “SMSTAROT” na broj “888333” i brzo će Vam se javiti savjetnik koji će brzo i diskretno riješiti sve vaše životne dileme i probleme. Cijena poruke 6,20 kn/sms.

Za SMS savjetovanje pošaljite poruku sadržaja “SMSTAROT” na broj “888333” i brzo će Vam se javiti savjetnik koji će brzo i diskretno riješiti sve vaše životne dileme i probleme. Cijena poruke 6,20 kn/sms.