SMS TAROT - FINANCIJE

Sms tarot financije je opcija kroz koju možemo dobiti uvid u vlastite mogućnosti i financijski napredak.
sms tarot financije

Sms tarot financije

Sms tarot financije je opcija kroz koju možemo dobiti uvid u vlastite mogućnosti i financijski napredak. Ova opcija ukazuje nam i na moguća ograničenja koja nas mogu blokirati i uticati destruktivno na financije.

Sms Tarot financije će nam pomoći riješiti pitanja iz oblasti financija. Možemo postavljati pitanja jednostavnog ili složenog karaktera, kao što su:

  • Hoću li imati više novca u narednom periodu?
  • Hoću li uspjeti dobiti povišicu?
  • Hoće li mi se umanjiti plaća?
  • Hoću li naći bolje plaćen posao?
  • Da li mi neko crnom magijom uništava financijski rast?
  • Zašto sam bio na gubitku?
  • Hoće li se moj financijsku uspjeh ponoviti?

Sms tarot financije je naš financijski vodič

Ovo su samo neka pitanja koja se odnose na područje financija u opciji sms tarot financije.
U tarotu postoje raznolike i mnogobrojne tehnike otvaranja na temu financija. Jedno od zanimljivih, ali vrlo detaljnih otvaranja je “Merkurova skala novca”.

Merkurova skala novca je sms tarot za posao otvaranje koje nam kroz 13 karti i tri stadijima otvaranja govorio svemu što je vezano za samu suštinu novca.

Ovo otvaranja nam otkriva naše skrivene neprijatelje iza stubova sudbine kada je novac u pitanju, ali koliko ste zbog skrivenih neprijatelja do sada imali gubitke i štete zbog raznih spletki, laži, tračeva ali i upliva magijskih utjecaja.

Tarot karte se suštinski bave analizom problema, ulaze u samu srž stvari i pokazuju nam da nije sve onako kako mi vidimo, već da je moguća neravnoteža dobrog i lošeg, Yin-a i Yang-a.

Sms tarot financije nam omogućava da sagledamo kakav će nam period biti i shodno tome mogućnost da postavimo situaciju onako kako je to najbolje za nas. Kroz tarot otvaranje “Merkurova skala novca” pružiti će nam se uvid u daleku budućnost, financijska perspektiva i mogućnosti nove novih načina zarade.

Sms tarot financije je naš financijski vodič i savjetnik na putu do uspjeha.